MOVENS ROCKS! 2023

IMG 4208  IMG 4211  IMG 4216  movens rocks

        IMG 4217  IMG 4224 IMG 4206

Movens Rocks! is een jaarlijks festival waar de projecten van Movens dagbesteding en -arbeid zich presenteren middels muzikale optredens en een gezellige informatiemarkt! Onder andere onze twee bandjes "Ratjetoe"en "Stimurol" stonden te rocken op het podium!

 

Teamfoto Movens DB 2023 2

                                       Teamfoto Movens Duin&Bollen 2023

Welkom op de website van Movens Duin en Bollen. U vindt hier al onze activiteiten op het gebied van dagbesteding, arbeid en ontmoeten door doen, verspreidt over de regio. Movens biedt activiteiten op het gebied van dagbesteding en arbeid voor mensen met voornamelijk psychiatrisch problematiek. De activiteiten in de regio ("Ontmoeten door doen", Creatief Atelier, Reuring) zijn toegankelijk voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Wij hopen dat er een zinvolle dagbesteding voor u bij zit. 

Movens heeft ook vestigingen in Leiden en Alphen a/d Rijn.
Voor de activiteiten van de regio Leiden klik hier

 

 website 18  Nr. 52 website vrouw

Movens presenteert: Galerijk!
De kunstuitleen en expositie voor collega's met werk van (ex) cliënten en deelnemers. We starten binnen Rijnveste. In de toekomst breiden we uit naar andere locaties.

Galerijk als onderdeel van herstel. Hoe mooi is het als jouw kunstwerk echt mag worden gezien. Als het werk dat je hebt gemaakt - de energie die je erin hebt gestopt en de gevoelens die je erin hebt geuit - ook van waarde zijn om te delen. Spannende stap, trots, erkenning; zomaar een aantal woorden van kunstenaars die deelnemen aan dit project!

Galerijk zoekt nog werk! Ken je iemand die zijn of haar werk wil uitlenen aan de kunstuitleen en eventueel mee zou willen doen aan een expositie? Of heb je vragen over Galerijk? Neem dan contact met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Knipsel

----------------------------------------------

 
 
Wist je dat Hedzer Kool de nieuwe chauffeur is van Movens Duin & Bollen.

 

 hedzer

 ------------------------------------------                                                                          

  aangepast de wijk

 

The Clean Team

Op donderdagmiddag trekken wij er met een groepje op uit om de buurt schoon te maken. Wij gaan op pad met vuilgrijpers en vuilniszakken.

U word voorzien van een veiligheidshesje zodat U goed zichtbaar bent en natuurlijk handschoenen. De activiteit is laagdrempelig en bijna voor iedereen geschikt.

Wij starten in:

Salem, Duindoornlaan 34, Katwijk

De tijden zijn :

13.00 starten met spullen klaarzetten

13.30 starten met vuil opruimen

14.30 koffie pauze

15.00 starten met vuil opruimen

15.30 stoppen en alle spullen opruimen/vuilniszakken weggooien

16.00 einde activiteit

Info Connie van Rijt,

06-46648718

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Clean_Team.png

Subcategorieën