logo hopshop

 

Vanaf vrijdag 10 juni: cadeauwinkeltje in Salem : dehopShop”

Wij nodigen u uit om gezellig even binnen te komen “hoppen” in onze shop! Bewonder onze mooie producten die te koop zijn en gemaakt door cliënten binnen de specifieke dagbesteding van Movens ggz rivierduinen.

Openingstijden:

Vrijdagochtend        9:30-12:00u

Binnenkort:

Maandagochtend       9:30-12:00u

Woensdagochtend     9:30-12:00u

Vrijdagochtend        9:30-12:00u

Adres: Duindoornlaan 34, hoofdingang Salem

Gezocht: vrijwilligers die mee willen helpen in het winkeltje! Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met 06-30983929.

Vriendelijke groet,

team Movens Duin & Bollen

 

 

 

 

Per 14 maart 2022 zal onze locatie aan het Amaryllisplein 2-6 in Noordwijkerhout verhuist zijn naar een nieuw adres:
 
Stuifduin 80
2211 GZ Noordwijkerhout

 

----------------------------------------------

 
Wij hebben een nieuwe hoofdlokatie!

Adres: Duindoornlaan 34
           2225 RT
           Katwijk aan Zee

 

Hier zult u voornamelijk de volgende activiteiten vinden:

- industrie
- creatief
- keukenactiviteiten
- muziek
- natuurwandelen
- cadeauwinkel

In Noordwijkerhout blijft er ook een aanbod aan activiteiten gelden. 
Zo treft u hier nog de inloop, wandelgroep, de cursus "op stap en verder", de filmavond en de vrijdagmiddagborrel "u vraagt wij draaien".

Kijk gerust verder op onze website! 

 -------------------------------------------

In de Pers! (Teylinger week 7, 2022)

Buurtkamer Welzijn Teylingen

In de Buurtkamer komen mensen bij elkaar. Iedere Buurtkamer is anders, de bezoekers kiezen zelf het programma. Waar in de ene Buurtkamer alleen koffie wordt gedronken, is in de andere een heel activiteitenprogramma.

Buurtkamer Breughelhof 8 in Voorhout is maandag en vrijdag van 10.00-12.00 geopend. De vrijwilligers en de stagiaires van MBO Rijnland verzorgen de activiteiten zoals bingo, film, muziekquiz, sjoelen, kaarten en diverse gezelligheidsspelletjes.

Maandag is aansluitend van 12.00-13.00 een gezonde lunch, deze wordt begeleid door activiteitenbegeleiding van Movens Rivierduinen.

Het belang van de voorbereiding van de lunch is met name het contact met elkaar, het samen bezig zijn en samen eten. Gezamenlijk wordt er na gedacht over de maaltijd en het verzorgen van een recept en natuurlijk de boodschappen doen. Wie hulp nodig heeft bij ’t koken krijgt dat, terwijl een ander de maaltijd bijna zelfstandig kan bereiden. Die vrijheid is er. Doel van de workshop is samenwerken, vaardigheden ontwikkelen, zelfstandigheid bevorderen, gestructureerd en budget neutraal leren werken.

De kosten van de boodschappen worden gezamenlijk betaald en varieert van €2, tot € 3,- per persoon. De bezoekers van de Buurtkamer kunnen zich aansluiten om mee te koken of zich opgeven om mee te eten.

Kom eens gezellig langs. Aanmelden kan via Loes van Duijvenvoorde, activiteiten begeleider Rivierduinen telefoonnummer  0650429114

Voor meer info kunt u ook terecht: Johan Huigen coördinerend vrijwilliger Buurtkamer:0640395014 en Paul Hendriks Welzijn Teylingen 0657417888

In de buurtkamer hanteren we i.v.m. corona de richtlijnen van RIVM.

 

---------------------------------------------

 

Bezoek in Katwijk, salem!

Op maandag 7 februari 2022 kwam Burgemeester Cornelis Visser samen met wethouder Adger van Helden kennismaken en een kijkje nemen op onze locatie bij Salem. Dit bezoek stond al langer gepland maar kon vanwege de coronamaatregelen een tijd niet doorgaan. Gelukkig kon het inmiddels wel, want fijn contact komt onze samenwerking ten goede. De burgemeester en wethouder zijn ontvangen door een team vanuit GGZ Rivierduinen: een van onze directeuren Erik Schensema, Lisa Bieleman ( relatiemanager gemeenten), Sarella Stokman- de Vos (manager Beschermd Wonen), Merel van Elk (coördinator Bescherm Wonen) en Janine Boting (coördinator Movens Duin & Bollen). Ze hebben een rondleiding gekregen langs de dagbesteding (muziek, zie foto) en enkele appartementen. Zo is een goed beeld gekregen van onze locatie en ons werk.

--------------------------------------------

                                                                          aangepast de wijk