Movens maakt deel uit van GGZ Rivierduinen. Wij zijn specialist in het toeleiden naar als het aanbieden van activiteiten. Activiteiten op het gebied van dagbesteding, arbeid, recreatie en educatie voor mensen met voornamelijk psychiatrische problematiek. Deze activiteiten vinden op verschillende locaties plaats.
Movens biedt een veilige plek waar u welkom bent!

In Noordwijkerhout vindt u op het gebied van dagbesteding een inloop, wandelgroep, kookgroep, de cursus "op stap en verder" (op zoek naar zin), de filmavond, Toneel, de vrijdagmiddagborrel "u vraagt wij draaien" en diverse groeps- of individuele activiteiten (spelletjes, schaken etc.)

In Katwijk vindt u industriele werkzaamheden bij "vele handen", creatief in ons atelier (waar zowel aan eigen projecten gewerkt kan worden alswel producten voor de cadeauwinkel of de Kunstruil- kunstwerken binnen ons kantoorpand), muziek (zowel individueel als in een bandje), de kookgroep, de inloop, de cadeauwinkel en "de soos"op zaterdagavond.

Elders in de regio vindt u daarnaast het Klus&Hout-project (Sassenheim).
De arbeidsmatige activiteiten van Movens kunnen een opstap zijn naar regulier- of vrijwilligerswerk. U kunt ervaring opdoen, wennen aan een werkritme en zelfvertrouwen opbouwen. Dat kan een paar uur per week zijn, of meerdere dagdelen.

Verspreid over de regio kunt u daarnaast deelnemen aan activiteiten dan wel binnenlopen bij de diverse inloopvoorzieningen (Katwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim en Lisse).

Deze informatie kan u alleen maar een eerste indruk geven van Movens. Als u meer wilt weten, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Janine Boting (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 06 3098 3929