Movens maakt deel uit van GGZ Rivierduinen. Wij zijn specialist in het toeleiden naar en het aanbieden van activiteiten. Activiteiten op het gebied van dagbesteding, arbeid, recreatie en educatie voor mensen met voornamelijk psychiatrische problematiek. Deze activiteiten vinden op verschillende locaties plaats.


Movens biedt een veilige plek waar u welkom bent!

In Katwijk vindt u industriele werkzaamheden bij "vele handen", creatief in ons atelier (waar zowel aan eigen projecten gewerkt kan worden alswel producten voor de cadeauwinkel of Galerijk, de kunstuitleen van Rivierduinen), muziek (zowel individueel als in een bandje), de kookgroep, de inloop, de cadeauwinkel "de hopShop", Sport & beweging, de wandelgroep "natuurbeleving" en de redactie van onz maandelijk blaadje "de Horizon".

Elders in de regio vindt u daarnaast Houtbewerking (Sassenheim) en een uitgebreid activiteitenprogramma binnen appartementencomplex Stuifduin (Beschermd Wonen, Noordwijkerhout.)

Wij werken ook met een aantal onderaannemers samen zoals Provalu in Voorhout en Actor/BliNg! waar de Dierenhoeve in Noordwijkerhout onder valt en de Kwispelbrigiade in Vakenburg. 


De arbeidsmatige activiteiten van Movens kunnen een opstap zijn naar regulier- of vrijwilligerswerk. U kunt ervaring opdoen, wennen aan een werkritme en zelfvertrouwen opbouwen. Dat kan een paar uur per week zijn, of meerdere dagdelen.

Verspreid over de regio kunt u daarnaast deelnemen aan activiteiten dan wel binnenlopen bij de diverse inloopvoorzieningen (de Poolster in Katwijk, Reuring in Noordwijkerhout, Gezonde Lunch in Voorhout, Creatief Atelier in Lisse).

Deze informatie kan u alleen maar een eerste indruk geven van Movens. Als u meer wilt weten, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Janine Boting (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 06 3098 3929