Movens biedt activiteiten op het gebied van dagbesteding, arbeid, recreatie en educatie voor mensen met voornamelijk psychiatrische problematiek. Deze activiteiten vinden op verschillende locaties plaats.
Movens biedt een veilige plek waar u altijd welkom bent. U kunt er tevens kiezen uit een breed aanbod aan activiteiten.
Op Movens locatie Noordwijkerhout vindt u diverse activiteiten waarmee u de dag op een plezierige manier inhoud kunt geven. Ons gebouw beschikt over diverse ruimtes waar u de verschillende activiteiten kunt volgen.
Op het gebied van dagbesteding vindt u hier een inloopruimte,  een multifunctionele ruimte voor o.a. (re-)creatieve activiteiten alsook een apart gedeelte waar het internetcafé is gevestigd. Daarnaast vindt u op dit adres ook de afd. "Vele Handen...."  en de tweedehands boetiek “de Stijl” ,  waar u terecht kunt voor arbeidsmatige dagbesteding en een aparte muziekruimte voor individuële en groepsactiviteiten.
Tevens kunt u op deze locatie werken achter de bar of in de keuken
Op hetzelfde terrein is ook de Dierenhoeve gevestigd.

Elders in de regio vindt u daarnaast het Klus&Hout-project (Sassenheim).
De arbeidsmatige activiteiten van Movens kunnen een opstap zijn naar regulier- of vrijwilligerswerk. U kunt ervaring opdoen, wennen aan een werkritme en zelfvertrouwen opbouwen. Dat kan een paar uur per week zijn, of meerdere dagdelen.

Verspreid over de regio kunt u daarnaast deelnemen aan activiteiten dan wel binnenlopen bij de diverse inloopvoorzieningen (Katwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim en Lisse).

Deze informatie kan u alleen maar een eerste indruk geven van Movens. Als u meer wilt weten, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Janine Boting (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 06 3098 3929