Kookgroep op Maandag :
Wat kun je doen?
Deelnemen aan de maaltijd
Er wordt u de mogelijkheid geboden om een heerlijke maaltijd te komen nuttigen die klaar gemaakt word door de kookgroep bestaande uit mensen met een ggz – achtergrond in samenwerking met activiteitenbegeleiders. De maaltijd wordt uitsluitend met verse gezonde producten bereid en gaat van de Hollandse pot tot ver over de grens. Het samen zijn, gezelligheid en het onderhouden en opdoen van sociale contacten, maar ook hygiëne en etiquette zijn erg belangrijk. Zo hebben we samen een hele gezellige avond met respect voor elkaar en sluiten we af met een gezamenlijk bakje koffie of thee. Dit alles maakt het de moeite waard lekker bij ons te komen eten! Aanvang 17.00 uur in de recreatiezaal van het Buurthuis. Voor het actuele menu zie de homepagina.
Deelnemen aan de kookgroep
Vindt u het leuk om te leren koken in groepsverband? Dan is er een mogelijkheid om deel te nemen aan de kookgroep. Wekelijks maken we in een groepje van maximaal 8 personen de maaltijd voor onze ‘gasten’. Om 14.30 uur maken we gezamenlijk het boodschappenlijstje, daarna gaan 2 personen de ingrediënten halen in het dorp. We verdelen de werkzaamheden onderling en werken samen aan het einddoel: het gerecht  wat  we wekelijks gezamenlijk uitkiezen.
Na het nuttigen van de maaltijd doen we de afwas en is er tijd om even bij te praten onder het genot van een bakje koffie of thee. Start kookactiviteit 14.30, einde 20.00uur.


Wilt u lekker mee eten? Schrijf u dan in voor 14.30 uur, bel naar Nel Messemaker : 06-15459439.
Wilt u deelnemen aan de kookgroep?
Voor meer informatie neem contact op met: Marianne Kilsdonk 06-29349844 of Nel Messemaker 06-15459439. Neemt u deel aan de kookgroep dan kunt u gratis meeëten.


In het dagactiviteiten centrum ‘ Het Buurthuis’, recreatiezaal, Amaryllisplein 2-6, in Noordwijkerhout.

Lunchgroep op Woensdag :

Elke woensdagmiddag is er een gezamenlijke lunch in de recreatiezaal van het Buurthuis.

Wilt u meeëten dan kunt u zich voor 10.30 uur opgeven in de inloop van het Buurthuis of telefonisch 0252-866598. De kosten van de lunch bedragen € 2,00. Voor het actuele menu zie de homepagina.

Wilt u meehelpen met het klaarmaken van de lunch dan kunt u hiervoor contact opnemen met Marianne Kilsdonk 06-29349844. U wordt dan vanaf 10.30 uur verwacht in het Buurthuis waar de verschillende taken verdeeld worden zoals : boodschappenlijstje maken, boodschappen doen, gerechten klaarmaken, tafel dekken en alles wat verder komt kijken bij het voorbereiden van een uitgebreide lunch. Wanneer u meehelpt met het bereiden van de lunch kunt u gratis meeëten.