Wandelen op maandagmiddag

Op maandagmiddag vanaf 14.15 wordt er met een groep gewandeld.
Vanuit Stuifduin starten we de wandelingen.
We laten ons niet beïnvloeden door het weer, als het even kan gaan we er opuit, de buitenlucht in.
Bij regenachtig weer nemen we paraplu’s mee en trekken lekkere warme jassen aan.
Het is leuk om met elkaar te wandelen, je bent buiten, het geeft plezier en je maakt contact met elkaar tijdens de wandeling.
Het is gezond en je krijgt daardoor ook nog meer conditie.

Wanneer  : 1 keer per week op maandagmiddag
Waar:  Locatie Noordwijkerhout, Amaryllisplein 6
Duur :   Ongeveer 1 uur.
Contact : Janine Boting, tel.nr. : 06-30983929

 

Wandelgroep: "natuurbeleving" op de woensdagmiddag

Op de woensdagmiddag verzamelen we om 13:15u  en starten we met wandelen om 13:30 uur. 
We wandelen ongeveer een half uur waarna we genieten van de koffie en koek die wij voor u meenemen. Dan wandelen we in een half uur weer terug zodat we rond 15:00 uur eindigen.
We wandelen zoal in duin en op het strand. Hierbij doen wij aan het begin en eind van de wandeling ontspannings- en ademhalings oefeningen, zodat wij ontspannen aan de wandeling beginnen en eindigen.
Het is de bedoeling dat we genieten van alles wat de natuur te bieden heeft, dus vogels, planten, paddenstoelen, bomen enz. Alles bekijken we op een andere manier. Voor degenen die van foto’s maken houden…neem je camera of telefoon mee om de mooiste plaatjes te schieten. Deze foto’s delen we dan via whatsapp met de wandelgroep en we verzamelen de foto’s op de p.c om er op een later tijdstip iets mee te gaan doen. Bloemen gaan we in voorjaar drogen om mooie dingen mee te gaan maken. Vinden we keien? Die gaan we beschilderen. En zo verzinnen we iedere keer weer iets anders.
Regen en kou? Daar kleden we ons naar. Regenjassen, sjaals en wandelschoenen/laarzen zijn zeker aan te raden. Bij heel erg slecht weer gaan we binnen knutselen met onze verzamelde materialen.
 
Wanneer  : 1 keer per week op woensdagmiddag
Waar:  Locatie Katwijk, Duindoornlaan 34
Duur :   Ongeveer 1 uur.
Contact : Connie van Rijt, 06-46648718, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.