Op de koffie bij de Creatieve koffiecorner van de JoJo in Sassenheim !

JoJo is een inspirerende plek waar mensen elkaar ontmoeten en versterken door samen te werken, te delen en samen te zijn; Zo blijkt de wereld toch best fijn voor elkaar en met elkaar.
Er zijn zoveel redenen waarom dagbesteding (inloop, koffiecorner, creatief) waardevol is.
Dagbesteding bij de JoJo is laagdrempelig en voor iedereen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt ongeacht je achtergrond of cultuur. Iedereen is van harte welkom!
Je komt in contact met andere mensen.
Je hebt geen indicatie nodig om deel te nemen.
Deelnemers worden gewoon geaccepteerd zoals ze zijn.
De deelnemers vinden het leuk om even uit huis te zijn, om onder de mensen te zijn, gezellig koffie drinken, kletsen en ook iets creatiefs te doen.
Ze hebben de vrijheid om gewoon een praatje te maken onder het genot van een bakkie koffie. Ze voelen zich veilig en iedereen ondersteund elkaar.
Het materiaal voor de creatieve kunstwerken is allemaal gratis.
Heb je geen geld? Geen zorgen! Al het materiaal is gratis en er is gratis en genoeg koffie.
Voor de feestdagen geven wij ook workshops. Het materiaal hiervoor is ook gratis.

Geopend : iedere dinsdag- en donderdagmiddag van 13.00-17.00 uur
Hortusplein 14
Sassenheim

de JoJo

 

 Vakantie : Tijdens de schoolvakanties is het Creatief Atelier in Lisse gesloten ! De eerste week van september gaat het vernieuwde programma weer van start............

 Maandag 3 juni is de lunchgroep van de Agneshove verhuisd naar het Buurtcentrum Spelewey !

Vanaf maandag 3 juni maakt de lunchgroep zijn gezonde lunches klaar in het Buurtcentrum Spelewey. In de compleet gerenoveerde keuken van dit Buurtcentrum kan de lunchgroep eindelijk zijn vleugels uitslaan en een nog gevarieerder menu op tafel zetten.
Op maandagochtend van 10.00-13.00 uur bent u in de gelegenheid om te leren hoe gezond en goedkoop u een maaltijd kunt verzorgen.Daarnaast is het contact met elkaar, het samen bezig zijn en het samen eten heel belangrijk. Gezamenlijk wordt er nagedacht over de maaltijd en het verzorgen van een recept. Wie hulp nodig heeft bij het koken krijgt dat, terwijl een ander de maaltijd bijna zelfstandig kan bereiden. Die vrijheid is er.
Doel van deze gezamenlijk lunch-workshop is samenwerken, vaardigheden ontwikkelen, zelfstandigheid bevorderen, gestructureerd en budget neutraal leren werken. De kosten van de boodschappe worden gezamenlijk betaald en variëren van € 2,- tot € 3,- per maalwijd per persoon.
In de Spelewey kunnen de bezoekers van de Buurtkamers zich aansluiten om mee te koken of zich opgeven om mee te eten.

Locatie : Welzijn Teylingen, Breughelhof 8 Voorhout
Aanmelden kan via Loes van Duijvenvoorde 06-50429114
Spelewey keuken AB CB