Tekenen en schilderen 1

Op de vrijdagmiddag ben je welkom tussen 13.30 en 16.00 uur in de grote zaal van het Buurthuis.
tijdens de activiteit tekenen en schilderen kunnen deelnemers  aan de slag met het maken van  je eigen werkstuk,  zoals een schilderij of een aquarel. Ook is er een mogelijkheid om met kleurplaten voor volwassen bezig te zijn. Individueel kun je,  je eigen fantasie kwijt.
Naast dat je zelf aan de slag kan gaan is er de mogelijkheid om kennis te maken met diverse schilder- en tekentechnieken.

Wanneer:                          vrijdag middag 13.30 en 16.00 uur
Waar:                               Amaryllisplein 2
Activiteiten begeleidster:  Jorge Mendez

Tekenen en schilderen in het Creatief Atelier te Lisse

Ons doel is het ontwikkelen van talenten op het gebied van tekenen of schilderen en andere creatieve activiteiten maar ook het bieden van een mooie invulling van de dag, dagstructuur, kunnen een doel zijn. Deelnemers kunnen hierin begeleid worden door ons team en we proberen samen een plan te maken die voldoet aan de wensen van onze deelnemers. Een voorbeeld is het uitbeelden van de mooie dingen in het leven. Een foto die nagetekend wordt, bv. dieren, bloemen.

We sleutelen ook aan de techniek, een voorbeels perspectief tekenen, van figuratief tot abstract.

Het zich kunnen uiten en zich ontwikkelen op velerlei manieren op creatief gebied kunnen een steuntje in de rug zijn. Sommigen stromen door naar andere activiteiten, ook in de maatschappij, een stukje integratie komt hier dus ook bij kijken.

Wij werken met materialen zoals acryll-verf, pastelkrijt, prolood en houtskool o.a.

Wanneer : Elke dinsdag- en donderdagmiddag van 13.00-16.00 uur
Waar : Creatief Atelier Lisse, Vuursteeglaan 9 in Lisse